Info

Osallistujien ilmoittautumista jatketaan 23.2. asti.

Koulujen työpajapaikat ovat täynnä, mutta muille kouluryhmille ja matkustajille on vielä paljon tilaa! Koulujen työpajojen ilmoittautumislinkki on poistettu sivuilta. Jos koulunne kanssa on sovittu työpasjasta, mutta ette ehtineet ilmoittautua määräaikaan mennessä, pyydä ilmoittautumislinkki sähköpostilla: scicruise@utu.fi

 

Laivalle saapuminen

Kehotamme osallistujia saapumaan hyvissä ajoin kello 20 satamaan Viking Linen lähtöterminaaliin. Ennen laivan lähtöä jaamme lippunne lähtöterminaalin toisessa kerroksessa SciCruisen infopisteessä. Laivaannousu kello 20.35 ja lähtö kello 20.55.

TYÖPAJOJEN PAINAVAT/SUURET TAVARAT

Työpajojen pitäjät voivat jättää työpajatarvikkeensa huolellisesti pakattuna lähtöterminaalin aulassa, pääoven läheisyydessä sijaitseviin rullakoihin. Kuljetamme ne laivalle suoraan konferenssitilaan ja samoin pois konferenssitilasta takaisin terminaalin aulaan risteilyn päätyttyä. Olkaa hyvät ja varustakaa tavaranne nimellä ja pakatkaa irtoesineet laatikoihin, jotta kuljetus onnistuu sujuvasti ja tavarat eivät sekoitu keskenään tai häviä.