ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI 31.1. saakka
(Kouluryhmien työpajoille 14.12. saakka)

Lue ohjeet huolellisesti läpi ennen kuin ilmoittaudut ja ilmoittaudu oikeasta linkistä. 

Perheet ja muut tavalliset matkustajat ilmoittautuvat Viking Linen sivujen kautta normaalisti risteilylle. He saavat osallistua kaikkeen SciCruise-ohjelmaan laivalla. Viking Linen sivuille tästä.

YLEISET OHJEET (kaikille)

 • Huomioi, että lomakkeessa esitetyt hinnat ovat kokonaishintoja per osallistuja ja sisältävät siis kaiken: hytin, ruokailut (aamupala- ja lounasbuffet) sekä SciCruise ohjelman. Yhden matkustajan hinta muodostuu sen mukaan, minkä ikäinen matkustaja on ja kuinka monta on samassa hytissä.
 • Otathan huomioon, että ilmoittautuessasi sinun tulee syöttää kaikkien matkustajien tiedot:
  1. Kontaktihenkilön yhteystiedot
  2. Jos kontaktihenkilö ei ole itse matkalla mukana, niin ilmoittakaa lisäksi mukana olevan/olevien vastuuhenkilöiden kaikki kysytyt tiedot.
  3. Koululaisista ei tarvitse puhelinnumeroa eikä sähköpostiosoitetta.
 • Ilmoittautumisessa sinun tulee jakaa matkustajat hytteihin (kuinka monta ja ketkä ovat samoissa hyteissä).
 • Ruokailut (aamupala+lounas) on paritettu kolmeen eri settiin. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä teille sopiva ruokailuvuoro. HUOM! saatte satamassa tarkan tiedon ruokailunne alkamisajankohdasta (Esim 13.30 tai 13.45), ja tätä on noudatettava, ettei ruokailu ruuhkaudu!
 • Viking Line lähettää laskut ilmoittautumisen jälkeen, joten ilmoittautumisessa tulee antaa laskutustiedot. 
 • Laskun kokonaissummaa ei automaattisesti näe ilmoittautumisen lopussa. Voit kuitenkin halutessasi laskea lomakkeen lopussa kokonaissumman syöttämällä laskuriin erilaisissa hyteissä olevien matkustajien määrän. Tämä ei siis ole pakollista. 

ILMOITTAUDU ALTA OIKEAN LINKIN KAUTTA (linkki on otsikossa): Jos olet epävarma, mistä linkistä ilmoittautua, niin varmista asia: scicruise@utu.fi tai 0505299861

 

 1. KOULURYHMÄT ILMAN TYÖPAJAA (maksullinen):

  Ilmoita sekä oppilaat että kaikki ryhmän mukana tulevat opettajat samalla lomakkeella! Valitse ilmoittautumisen alussa: ”School group participants (without workshop)”.

 2. KOULURYHMÄT Työpajan kanssa (sTARt-TIIMIT) 14.12. mennessä

  Ilmoita työpajaa pitävät oppilaat sekä maksimissaan 2 opettajaa tällä lomakkeella (LUMA kustantaa). Jos koulultanne tulee enemmän opettajia/ohjaajia mukaan, he ovat teille maksullisia ja heidät tulee ilmoittaa erikseen kohdassa 3. “Yksittäiset opettajat”. 

  HUOM! Koulujen työpajojen ilmoittautuminen päättyy aikaisemmin, sillä  työpajapaikkoja on vain rajallinen määrä. Jos ilmoittautumisia tulee enemmän kuin paikkoja on, niin ensisijaisesti jaamme työpajat kahteen osaan (aamu- ja iltapäivä). Jos tämäkään ei riitä, tuomaristo päättää, mitkä pajoista päsevät mukaan ja näistä ilmoitetaan tammikuussa 2020.

 3. YKSITTÄISET OPETTAJAT (maksullinen)

  Ilman kouluryhmää matkustavat opettajat tai StarT-ryhmien mukana tulevat extra-opettajat (LUMA kustantaa vain kaksi opettajaa per StarT-ryhmä) ilmoittautuvat tästä.  Valitse alussa kohta “Extra supervisor/teacher and exhibitors”

 4. TYÖPAJANPITÄJÄT (MUUT KUIN KOULUT, MAKSULLINEN)

  Tästä ilmoittautuvat työpajojen pitäjät, jotka kustantavat itse matkansa. Valitse alussa kohta: ”Workshop organizer”.

 5. JÄRJESTÄJÄT JA ESIINTYJÄT
  (tämä linkki on ainoastaan Turun yliopiston järjestäjille ja tahoille, joiden kanssa asiasta on erikseen sovittu!)