KOULULAISRYHMÄT SCICRUISELLA

Päivitys 7.1.2020: Koulujen työpajojen ilmoittautumiset ovat täyttyneet.

Voit osallistua oppilasryhmäsi kanssa SciCruiselle joko StarT-tähtitiiminä pitämään omaa työpajaa tai tavallisena koululaisryhmänä ilman työpajaa. Huom. alle 18-vuotiailla oppilailla valvojia tulee olla yksi kymmentä oppilasta kohden.

Kouluryhmät työpajan kanssa eli StarT-tähtitiimiläiset

Ilmoittaudu SciCruiselle ilmoittautumisen lisäksi StarT-ohjelmaan. Osallistuminen StarT:iin ei vaadi muita toimenpiteitä, kuin työpajan esittelyn StarT-aluefestareilla eli SciCruisella. Ilmoittautuminen 14.2. mennessä täältä: https://start.luma.fi/

Huomatkaa, että StarT-tiimiläistenkin tulee itse kustantaa matkansa satamaan ja pois.

Huom! Jos ilmoittaudut risteilylle StarT-tiiminä, niin älä enää erikseen ilmoittaudu kouluryhmänä.

Ohjelmaa ja työpajoja opettajille

Teachers Networking hour ke klo 11.30 – 12.30
Tänä vuonna SciCruisella järjestetään suomalaisten ja ruotsalaisten opettajien Teachers Networking hour klo 11.30-12.30 9 kannen Shampange Loungessa. Ilmoittautuminen tästä tai ilmoittautumissivulta (aukeaa pian).

Opeta matikkaa taikatemppujen avulla! -työpaja ke klo 10.15-11.15
Haluatko uusia työkaluja innostaa oppilaitasi matematiikkaan? Työpajassa opitaan taikatemppuja, jotka harjaannuttavat päässälaskutaitoa, peruslaskusääntöjä, kerto- ja jakolaskuja, ja muita matemaattista ajattelua vahventavia asioita. Tule mukaan huomaamaan, että opettaminenkin saa olla hauskaa! Työpajan vetäjänä on taikuri, tietokirjailija Martti Sirén.
Paikka ilmoitetaan myöhemmin ja ilmoittautuminen aukeaa tähän ja ilmoittautumissivulle.

Opeta taikatemppujen avulla -työpaja! ke klo 15.30-16.30 (kaikki tasot ja oppiaineet)
Haluatko uusia työkaluja opettamiseen? Työpajassa opetetaan taikatemppuja, joilla voit opettaa useita oppiaineita ja asioita, kuten ympäristöoppia, äidinkieltä ja kirjallisuutta, vieraita kieliä, historiaa, fysiikkaa, lähes mitä vaan. Jos haluat taikatempun haluamaasi oppiaineeseen, voit jättää tilauksen osoitteeseen taikuri@marttisiren.fi . Tule mukaan huomaamaan, että opettaminenkin saa olla hauskaa! Työpajan vetäjänä on taikuri, tietokirjailija Martti Sirén.
Paikka ilmoitetaan myöhemmin ja ilmoittautuminen aukeaa tähän ja ilmoittautumissivulle.