Info

SCICRUISE JOUDUTAAN KORONAN VUOKSI PERUUTTAMAAN HUHTIKUULTA. Yliopiston linjauksen mukaan yleisötapahtumien järjestäminen keväällä on kielletty. SCICRUISE SIIRRETÄÄN SYKSYLLE! Tarkemmat päivämäärät selviävät lähiaikoina. Kaikille osallistujille lähetetään sähköpostitse tiedote asiasta. 

SciCruisea ei ole vielä laskutettu, joten tästä ei koidu kuluja. Perheet, jotka ovat ilmoittautuneet suoraan Viking Linen sivujen kautta ja maksaneet matkansa, saavat rahat takaisin Viking Linelta.

ILMOITTAUTUMISESTA

Osallistujien ilmoittautumisen deadline on ollut 23.2. Ilmoittautumislinkit ovat kuitenkin auki vielä 14.3. saakka, joten jos et ole ilmoittautunut, voit sen tehdä ensi tilassa!

Koulujen työpajapaikat ovat täynnä, mutta muille kouluryhmille ja matkustajille on vielä tilaa! Koulujen työpajojen ilmoittautumislinkki on poistettu sivuilta. Jos koulunne kanssa on sovittu työpajasta, mutta ette ehtineet ilmoittautua määräaikaan mennessä, pyydä ilmoittautumislinkki sähköpostilla: scicruise@utu.fi

LAIVALLE SAAPUMINEN 14.4.

Kehotamme osallistujia saapumaan hyvissä ajoin kello 20 satamaan Viking Linen lähtöterminaaliin. Ennen laivan lähtöä jaamme lippunne lähtöterminaalin toisessa kerroksessa SciCruisen infopisteessä. Laivaannousu kello 20.35 ja lähtö kello 20.55.

TYÖPAJOJEN PAINAVAT/SUURET TAVARAT

Työpajojen pitäjät voivat jättää työpajatarvikkeensa huolellisesti pakattuna lähtöterminaalin aulassa, pääoven läheisyydessä sijaitseviin rullakoihin. Kuljetamme ne laivalle suoraan konferenssitilaan ja samoin pois konferenssitilasta takaisin terminaalin aulaan risteilyn päätyttyä. Olkaa hyvät ja varustakaa tavaranne nimellä ja pakatkaa irtoesineet laatikoihin, jotta kuljetus onnistuu sujuvasti ja tavarat eivät sekoitu keskenään tai häviä.