Ilmoittautumista jatketaan 23.2. saakka

Kouluryhmien työpajojen ilmoittautuminen on suljettu.

Perheet ja muut tavalliset matkustajat ilmoittautuvat Viking Linen sivujen kautta normaalisti risteilylle. Risteilyä voi varata niin kaua kuin tilaa on. He saavat osallistua kaikkeen SciCruise-ohjelmaan laivalla. Viking Linen varaussivuille tästä.

Lue ilmoittautumisen ohjeet huolellisesti ja varmista, että ilmoittaudut oikeasta linkistä.

ILMOITTAUTUMINEN SCICRUISEN KAUTTA (yleiset ohjeet)

 • Huomaa, että lomakkeessa esitetyt hinnat ovat kokonaishintoja per osallistuja ja sisältävät kaiken: hytin, ruokailut (aamupala- ja lounasbuffet) sekä SciCruise-ohjelman. Yhden matkustajan hinta muodostuu sen mukaan, minkä ikäinen matkustaja on ja kuinka monta on samassa hytissä. Matkustajan ikä katsotaan risteilyn ajankohdan mukaan!
 • Otathan huomioon, että ilmoittautuessasi sinun tulee syöttää kaikkien matkustajien tiedot:
  1. Kontaktihenkilön yhteystiedot
  2. Jos kontaktihenkilö ei ole itse matkalla mukana, niin ilmoittakaa lisäksi mukana olevan/olevien vastuuhenkilöiden kaikki kysytyt tiedot.
  3. Koululaisista ei tarvitse puhelinnumeroa eikä sähköpostiosoitetta.
 • Ilmoittautumisessa sinun tulee jakaa matkustajat hytteihin (kuinka monta ja ketkä ovat samoissa hyteissä).
 • Ruokailut (aamupala+lounas) on paritettu kolmeen eri settiin. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä teille sopiva ruokailuvuoro. Huom.! Saatte satamassa tarkan tiedon ruokailunne alkamisajankohdasta (Esim 13.30 tai 13.45), ja tätä on noudatettava, ettei ruokailu ruuhkaudu.
 • Viking Line lähettää laskut vuoden 2020 puolella, joten ilmoittautumisessa tulee antaa laskutustiedot. Kaikki samalla ilmoittautumislomakkeella ilmoitetut tulevat siis samaan laskuun. Jos haluat erikseen laskun jollekin kouluryhmän mukana ilmoittautuvalle (opettajalle/valvojalle) laittakaa tästä sähköpostilla tieto osoitteeseen: liisa.akerfelt@aboaservices.fi
 • Ilmoittautumisen lopussa ei valitettavasti näe maksun kokonaissummaa, mutta voit laskea sen hinnat sivulta löytyvän hintataulukon avulla.
 • Varausjärjestelmään liittyvät kysymykset osoitteeseen: liisa.akerfelt@aboaservices.fi TAI 0400 740 279 (Liisa Åkerfelt)

ILMOITTAUDU ALTA OIKEAN LINKIN KAUTTA (linkki on otsikossa): Jos olet epävarma, mistä linkistä ilmoittautua, niin varmista asia: scicruise@utu.fi tai 0505299861 (Katja Puutio)

 

 1. KOULURYHMÄT ILMAN TYÖPAJAA (maksullinen):

  Ilmoita sekä oppilaat että kaikki ryhmän mukana tulevat opettajat samalla lomakkeella! Valitse ilmoittautumisen alussa: ”School group participants (without workshop)”.

 2. KOULURYHMÄT Työpajan kanssa (sTARt-TIIMIT) 14.12. mennessä

  Kaikki työpajan kanssa ilmoittautuneet kouluryhmät ovat saaneet paikan risteilyltä. Jos et ehtinyt ilmoittautua määräaikaan mennessä, voit pyytää ilmoittautumislinkin sähköpostilla osoitteesta scicruise@utu.fi

  Uusia kouluryhmien työpajoja ei voi enää ilmoittaa mukaan.

  Kaikkien kouluryhmien tulee itse kustantaa kuljetuksensa satamaan ja pois satamasta.

   

 3. YKSITTÄISET OPETTAJAT/valvojat (maksullinen)

  Itse itsensä kustantavat opettajat/valvojat tai StarT-ryhmien mukana tulevat extra-opettajat (LUMA kustantaa vain kaksi opettajaa per StarT-ryhmä) ilmoittautuvat tästä.  Valitse alussa kohta “Extra supervisor/teacher and exhibitors”

 4. TYÖPAJANPITÄJÄT (MUUT KUIN KOULUT, MAKSULLINEN)

  Tästä ilmoittautuvat työpajojen pitäjät, jotka kustantavat itse matkansa. Valitse alussa kohta: ”Workshop organizer”.

 5. JÄRJESTÄJÄT JA ESIINTYJÄT
  (tämä linkki on ainoastaan Turun yliopiston järjestäjille ja tahoille, joiden kanssa asiasta on erikseen sovittu!)